Empresa

TERRAMAQ MAQUINARIA SL

Ens avala una experiència de 27 anys  en el mon agrícola.  Vam crear la nostre empresa de compra-venda i reparació de tractors i maquinaria Agrícola al 2010,  amb molta il·lusió, i ganes de treballar.

A lo llarg d’aquests anys hem avançat i estem satisfets d’haver aconseguit la confiança i fidelitat dels nostres clients, als quals els hi estem infinitament agraïts, ja que sense ells no estaríem aquí.

Oferim un servei comercial  preparat per informar i oferir tot tipus de maquinaria, eines, tractors,  noves tecnologies.

El nostre taller compta amb un equip  de mecànics molt qualificats i amb experiència. En continua formació tècnica-mecànica i  electrònica  per oferir al client un servei professional. Les instal·lacions consten de 6 unitats mòbils, totalment equipades per efectuar una reparació en qualsevol ubicació (casa del client, camp, carretera...) També comptem amb transport propi de camió.

La botiga de recanvis està proveïda de gran estoc. Oferim atenció personalitzada per solucionar les necessitats dels nostres clients.

Estem ubicats a la província de Girona en la població de Ventalló